måndag 9 juni 2014

Till salu

Nu säljer vi vårt hus.
 
Det kanske finns någon där ute som sett vårt hus på hemnet idag. Som om livet inte innehöll nog dramatik just nu så har vi landat i ett stort beslut som kommer förändra vårt liv radikalt. Vi kommer att sälja vårt hus. Varför? Det kan jag också fråga mig ibland. Men vi har en längtan efter något annat som pockat på under en längre tid och nu går den inte längre att skjuta på. Antingen måste vi göra något åt den, eller så måste vi lägga ner den. Och det går inte. Så då väljer vi att sälja. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte är med ångest. För jag älskar det här huset. Av hela mitt hjärta.

Var tänker ni ta vägen kanske ni undrar? Vet ni, det undrar vi också. För i skrivande stund är det väldigt ovisst. Vi letar efter rätt bostad, antingen att köpa eller att hyra. Men jag försöker ha tillit (Så gott det nu går i denna omtumlande förändring.) Det brukar ju lösa sig. Även om insatsen kanske är lite större än den brukar för oss just nu.

Ibland får man offra något man älskar för att hamna där man ska. Och den tiden verkar vara just nu för oss. Allt blir som det ska bli och jag vill tro att det blir så nu också.

Så om ni vet någon som älskar gamla hus, kanske vill flytta hem till Sollefteå, och vill ha ett gammalt hus som jobbet är gjort på, ja då hittar ni det här.

Kram
Jenny

11 kommentarer:

 1. Jag såg det på Hemnet för ungefär en timme sedan och det högg till i hjärteroten när jag såg att ni skulle sälja. Det smärtar till och med i mig som inte ens bor där. Stor kram till er och hoppas ni hittar rätt. ♥

  SvaraRadera
 2. Oh, how can you give up your beautiful home? Perhaps you know that God has other plans for you. I wish you luck.

  SvaraRadera
 3. Men oj, säger jag bara! Förstår att du har ångest, det skulle jag ha med, detta fantastiska hus, förstår att du älskar det! Skulle gärna köpa det, om det låg här på min ö...vill ju inte flytta härifrån, men ett vackrare hus hade ju inte gjort ont ;)

  Lycka till! Hoppas vi får fortsätta att följa dig på din resa, till vart du nu hamnar!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart hus :) Men förstår att du har lite ångest....vad trist.
  Men kanske en ny lika bra dörr öppnas, eller ännu bättre. Lycka till....

  SvaraRadera
 5. Men åh, det kan inte vara svårt att få det huset sålt. Jag förstår att det inte är enkelt för er att sälja det, men jag antar att det är något ni vridit och vänt på för att komma fram till, och knappast något spontant eller förhastat. Lycka till med vad ni tar er för, jag kan säga att jag blev väldigt nyfiken, har det något att göra med gubben dins jobb kanske? Hoppas att vi får följa med på din resa vart den än bär. Du kommer att hitta ett nytt drömhus!

  Kramen,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Oj! håller med... ett så otroligt fint hem du har, och så nyfiken man blir på att få höra resten! Hoppas du tar oss med på din resa :) och att den för er dit ni önskar!
  kram/ Birgitta

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Vågar nästan inte säga det men...jag har haft den känslan ett tag att ni ska sälja!? Kan ej förklara varför utan en känsla jag har haft helt enkelt.
  Ni har ett makalöst vackert hus o hem och jag är fullständigt övertygad om att ni kommer att finna någon ny passande bostad! Förstår dock att det gör ont i hjärtat att lämna ert fina hus som ni har lagt ned så mycket arbete o själ o hjärta på att få så harmoniskt o vackert överallt. En positiv sak är att ett annat hus nu har chansen att få dig o din man som tar hand om o vårdar det ömt!
  Jag hoppas verkligen att vi får följa dig på dina nya äventyr o se vart de bär iväg! Kom ihåg att ett hus är bara ett skal, hur fint det än må vara, det är ni som bor där som gör det till ett hem!

  Varma kramsingar o lycka till!!

  Veronica

  SvaraRadera
 8. Lycka till på er framtida vandring,varthän den bär er,det har varit helt underbart att vara din "följare" på webben,hoppas du låter mej/oss fortsätta vara en del av din värld.Huset är en dröm,kan inte se nog av det,o allt det vackra du skapat,det har gett mig såväl inspiration som drömmar o fantasier,så tusen tack,o lycka till med allt i framtiden.Du är en källa till glädje för så många.

  SvaraRadera
 9. Oj ! Det var oväntat, men så är ju livet ibland. Om ni följer hjärtat tror jag att det blir bra. Och någon annan blir lycklig som får bo i det fina huset.
  Jag önskar er Lycka till och jag hoppas att du vill visa var ni kommer att bo... ? :)

  Stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 10. Oj vad spännande för er, fast det är klart att det känns att lämna ert fina hus som ni lagt så mycket omsorg på. Men man vet inte vad som väntar runt hörnet så att säga.....ni hittar säkert något nytt roligt projekt i framtiden. Hoppas huset får nya ägare som tycker lika mycket om det och vårdar det lika väl som ni gjort!
  Lycka till! Kramar!

  SvaraRadera
 11. Å, så fint! Jag har nog aldrig sett ditt hus på det sättet innan. Så sammanhängande, om du förstår vad jag menar?!
  Var ni än hamnar, tror jag att det kommer att bli kanonbra! Så lycka till nu! Hoppas att du fortsätter blogga om det nya!

  Många kramar!

  SvaraRadera