tisdag 24 juni 2014

Tecken

 I köket.

Hej vänner!

Jag har blivit rätt uppmärksam på tecken på senare år. Jag har väl helt enkelt fått en bättre kontakt med mig själv och min intuition. Eller så har min närvaro förbättras. Kanske både och. I söndags fick jag i alla fall ett tecken igen. När jag låg i soffan på kvällen kände jag att något kändes konstigt på min hals så jag kände efter och upptäckte att en klisterlapp fastnat där. När jag tittade på lappen så stod det 8. Hur den där klisterlappen hamnat där har jag ingen aning om. Jag hade inte sett något på hela dagen och jag hade inte heller varit i kontakt med något som kunde ha en sån klisterlapp på sig. Hur som helst. Till saken hör att jag har en svaghet för nummer åtta. Åtta inom Feng shui står för rikedom och är det mest tursamma numret som finns. Man använder det flitigt för att dra till sig tur inom de flesta områden. Rikedom i livet kan man säga. I julas önskade jag mig ett halsband av Eva Attling med nummer åtta på. Hon kallar halsbandet "baby luck". Eftersom vi inte haft direkt baby luck så kände jag att jag kunde behöva ett i hjälp på traven. Jag älskar det där halsbandet och har det så ofta jag kan. Nu kom ytterligare en åtta till mig.

Jag vill gärna se det som ett gott tecken. Att något gott är på väg. Vi får väl se. Det lär visa sig.

Kram
Jenny

8 kommentarer:

 1. Wow! Vad häftigt det låter! Jag hoppas verkligen att det ligger något i det!! Jag och en vän ska någon gång vara med på en liten gruppseans, för att eventuellt kunna bevisa eller överbevisa att något "annat" finns. Och jag tror på energier och jag hoppas och tror att vi ska få uppleva energier i rätt riktning... Som låter oss uppleva det vi mest av allt önskar oss just nu!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. håller tummarna för er <3 Mia

  SvaraRadera
 3. Här får du en till:
  8
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Wow så häftigt! Huuur kunde du få en sån klisterlapp på halsen! Är ju helt otroligt och med just den siffran! :) Spännande! :) Kram

  SvaraRadera
 5. Då får en 8:a av mig också med en önskan ! Hoppas, hoppas, hoppas :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 6. en fin berättelse...

  önskar dig allt gott

  kram
  lottasskaparkraft.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Åh vad spännande :) älskar tecken och när vi leta hus och fann det här kändes det bra och när vi sen såg att det var nummer 8 var det som att det var menat för oss om du förstår känslan :) Vi har aldrig trivts så bra heller som vi gör nu.
  Kram Maria

  SvaraRadera