onsdag 18 juni 2014

Ernst projekt, husfrågor och midsommar


 Honungsgula pioner med spirea får bli mitt blickfång i hallen.

OMG. På riktigt. Oh my god. Jag fick Ernst tidning igår och såg ett reportage om hans sommarprojekt i år och då stod håret på armarna kan jag lova. Vilket ställe.

Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag nog inte skulle klara av att säga nej om ett sånt ställe dök upp igen. Helst inte just nu. Jag frågade maken och det trodde inte han heller. Jag hoppas innerligt inte det sker (om det inte är det bästa för oss förstås!) för nu har vi en plan och den försöker vi följa. Men man vet aldrig med planer. Och livet. Och universums trollspö. Det har ju ändrat sig förr. Jäkligt ofta. Livet är ju ganska ovisst just nu.

Vi har fått ganska många frågor den senaste tiden. Många får helt enkelt inte ihop varför vi ska sälja. Vissa kanske spekulerar i skilsmässa, andra i om det är något fel på huset. Jag kan lova er att inget är fallet. Jag älskar min man och huset mår bra. Men vi drömmer om ett annat liv. Vi är färdiga. Vi är obotliga sökare helt enkelt. Och det här har vi vetat om. Länge.

Nu väntar midsommar i övermorgon. Den blir lugn i år. Fasligt lugn på partyfronten. Det lilla partypingla som finns kvar i mig. Det är inte så värst mycket faktiskt. Men en klänning har jag faktiskt skaffat mig. Och den får jag nog ha med raggsockor eftersom det ska bli typ 12 grader varmt.

Det blev allt om inget idag. Några tankar som flög ner på "papper" bara. Vi får se om jag uppdaterar mellan fixet i helgen. Kanske kan behöva en paus? ;)

Sköt om er, ha en fin dag.

Kram
Jenny

8 kommentarer:

 1. I know! Om Ernst alltså! :) Jag såg ett klipp från huset på facebook! Ett 20-talshus! :) Det ska bli superkul eftersom man bor i 20-tals hus själv..lr ja 1919. Längtar alltid efter hans program och önskar att jag spelat in alla sommar med Ernst sen flera år tillbaka för dom programmen kan jag se huuur många gånger som helst!

  Ja det ska bli spännande att höra var ni hamnar till slut! Ha en fin helg! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir underbart att följa! Ja, vi får se. Svaren kommer nog eftersom :) Kram Jenny

   Radera
 2. Sommar med Ernst - längtar! Spännande att få följa dig fortsättningsvis Jenny och din make. Skönt att ni är överens om att börja med något nytt...spännande som sagt!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mycket spänning nu. Bara att hålla i hatten! ;) Kram Jenny

   Radera
 3. Ta hand om dig i allt som händer för er och ha en riktigt skön Midsommar !

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 4. ha en fin midsommar :)

  Tänkte även tipsa om en ny tävling i bloggen:
  http://vicktoria.lillatorg.nu/2014/06/19/personliga-presenter/

  SvaraRadera