torsdag 5 juni 2014

Salen
Bara för dig Veronica klämmer jag in ett inlägg idag ;) Är trött som ett troll efter en intensiv vecka. Men sommaren är här, vi är lediga i flera dagar och bara det får mig att flyga!

Om köket är min favorit nummer två, så är salen nummer ett. För det rummet vill jag vara i jämt. Egentligen är de här bilderna inte alls representativa för rummet, det ser på tok för vitt ut faktiskt, men det får vara så ändå. Här är golvet storrutigt, väggarna smalrandiga och jag har fått in lite av den 1700-tals känsla som jag vill ha i vårt hem. Det bästa av allt är rymden, kakelugnen och ljuset som strålar in från två håll. Här skulle jag kunna bo enbart faktiskt. Det är ju nästan lika stort som min första lägenhet ;)

Men, vem vill vara inne och elda idag? Inte jag!

Ha en riktigt skön helg!

Kram
Jenny

5 kommentarer:

 1. Hihi åh tack gulliga Jenny!! =)
  Er sal är så fantastiskt underbar o andas verkligen 1700-tal! Jag älskar också den tidsepoken inredningsmässigt men har tyvärr inte lyckats här hemma..än! ; ) Nån gång kanske jag också får till hemmet som jag vill.. Ert hem inspirerar massor ska ni veta!
  Tack snälla ni för all inspiration.

  Varma kramsingar Veronica

  SvaraRadera
 2. *suck* ja man blir helt betagen, ni har det såå vackert! Så god smak du har, så vilsamt och harmoniskt i alla rum!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Det är såå fint och man får verkligen 1700-tals känsla! Älskar dina stora gamla skåp! :) Förstår att det är ditt favvorum! Härligt med mycket fönster och kakelugn! Här eldas det oxå ständigt och jämt i kakelugnen..eldade för bara några dagar sen när det var lite kyligt och regnigt! :)
  Ha en härlig helg! Kram

  SvaraRadera
 4. Ert hem är så fantastiskt fint!
  Kram och trevlig helg!
  Anna

  SvaraRadera
 5. Ni har så vackert hus och så ser jag att det är ute till försäljning! :O Å vad jag antar att det ska smärta att sälja denna vackra skapelse? Hoppas det är något ni valt och verkligen vill. ♥

  SvaraRadera