lördag 12 april 2014

Älskad

 Finaste lilla vännen.

Ibland, om jag frågar riktigt snällt, kan min lilla tös ställa upp på bild. Ja, hon kan rent av posera framför kameran. Men jag måste fråga henne. Och väldigt snällt. Hon är verkligen en dam som vet vad hon vill - och vad hon inte vill.

Jag älskar den där lilla pussgoa pannan. Lenare får man leta efter faktiskt. Och hon kan stå ut med 100 pussar per dag från matte. Allt för att det är så härligt att känna sig älskad. Det vill vi ju allihopa. Tänk vad viktigt det är. Att vi får veta det.

Idag är det en vilodag för mig. Skönt. Jag behöver dagar när jag inte gör någonting. Jag fick en rolig text av mamma idag, det stod så här:

"Idag ska jag göra ingenting. Gjorde det igår också men jag blev inte färdig".

Har inte kunnat säga det bättre själv ;)

Ha en fin dag!

Kram
Jenny

7 kommentarer:

 1. Jag har också en älskad kisse som jag pussar på varje dag ! Kärlek är mycket viktigt !! Att få höra det från någon kan göra en dag så underbar.
  Hon är så fin din katt. Pussa henne från mig med :)

  Kram till dig
  Anci

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon tackar och tar emot ;) Stor KRAM Jenny

   Radera
 2. Vilken liten pussgurka:) Jag har också 2 mysproppar som delar mitt liv och får" stå ut" med både pussar och kramar!
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Man mår verkligen gott av att ha katt. De berikar livet. Kram Jenny

   Radera
 3. Min Selma fyllde precis 18! Jisses, vad tiden går! Men vad jag längtar efter att få åka hem till henne hemma hos mamma och pappa! Få pussa på henne. Få viska i hennes mjuka öron att jag älskar henne! Jag tror att hon förstår! Hon skänker så mycket ro och glädje!

  Njut av din vän och må så gott!
  Varma kramar!

  SvaraRadera
 4. Jättefin älskad kisse! Jag har två, de är systrar och så olika så jag häpnar...men ändå inte. Det är ju som med allt levande, alla lika - alla olika. De där orden du fick av din mamma var klockrena!

  Må fint.

  SvaraRadera
 5. PS Ursäkta jag öser en fråga över dig.....vet du hur jag lättast ställer in kommentarsfältet så att personer lätt kan lämna en kommentar fastän de ej har googlekonto....jag har några som inte kunnat lämna kommentarer på min blogg och det är ju lite synd DS

  SvaraRadera