tisdag 16 augusti 2011

Stillhet råder


Det råder en sällan skådad stillhet hos oss just nu. Egentligen har det varit så rätt länge, hela sommaren. Inga projekt, inga planer. Jag måste erkänna att det är väldigt ovanligt för att vara oss. Kanske är vi förlåtna, jag menar vi har hållit på ett tag. 
Det är verkligen bra att ta sig en funderare ibland och låta allting bara vila. På det sättet kommer i alla fall min inspiration ikapp mig och jag känner in vad jag önskar inför framtiden.
Att ha en inredningsblogg och inte göra någonting hemma går kanske inte så bra ihop. Det blir liksom inte så mycket att visa. Men det får vara så just nu. Det är läget och så är vårt liv.
Det gäller att vara lite här och nu också, bara leva och göra det bästa av dagen. Och det är verkligen inte så dumt. Inte så dumt alls.


Kram
Jenny

6 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg jag sprang på här då ♥ Mitt första besök här, men definitivt inte det sista! Underbar tavla på bilden! ♥
  Att bara leva och göra det bästa av dagen är verkligen inte dumt alls. Man måste ta tillvara på tiden!
  Kram

  SvaraRadera
 2. het rätt inställning, vara här och nu och bara njuta i första hand. Klokt att ta sig en funderare ibland och känna in vad man önskar inför framtiden.....Kram från mig ps underbar tavla!!!!

  SvaraRadera
 3. Tycker ni ska passa på att njuta av det ni åstadkommit! Det kan ju oxå behövas!:) Ha en bra vecka! Kram

  SvaraRadera
 4. Ni gör så rätt! Någon gång måste man ju njuta av allt man åstadkommit också!:)
  Jag planerar för en renovering av ett förråd som jag vill göra om till arbetsrum. Tänkte för en gångs skull verkligen planera hur jag vill ha det och räkna på vad det får kosta innan jag sätter igång.
  Fortsätt njuta av livet!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att ta en paus från alla projekt och hinna njuta!
  Kram Lotta ♥

  SvaraRadera
 6. Helt rätt att stanna upp och njuta av det man åstadkommit, det behövs tid för eftertanke och reflektion i hemmet för utanför brukar det ju snurra alldeles för fort ibland! Lugn och ro är ord som smakar...
  Eija

  SvaraRadera