tisdag 23 augusti 2011

Följ din dröm!

 Lånad bild från Free-extras.com

Att ta stora steg i livet är läskigt. Åtminstone så tror jag att vårt huvud gärna vill att vi ska tro det. Att försöka närma sig utmaningsgränsen hela tiden så att kroppen får vänja sig vid utmaningar kan vara ett bra sätt att hålla huvudspöken borta.
Jag tror det värsta vi kan göra är att luta oss tillbaka och nöja oss. Att tänka "det jag har är nog bra, det duger åt mig" när hjärtat skriker något annat kan bli förödande i längden. Ett annat sätt att säga det på är att säga "jag vågar inte". Att tänka så tror jag gör att man blir olycklig i längden. Vi är värda mer!
Att göra förändringar mot något som känns mer rätt kan vara en lång process och om jag ser till mig själv så är det många barriärer att gå igenom innan man tar klivet. Dessvärre tillkommer sådant som vad andra tycker, våra egna gränser och vår egen tro på oss själv också som ett brev på posten när det gäller att våga följa hjärtat. Men vi har bara ett liv. Vårt liv. SKIT i vad andra tycker när det gäller ditt liv.


Idag vill jag skicka över lite livsglädje och mod till er där ute! Gör något ni drömt om, gör något oväntat, våga säg upp er om hjärtat säger så, gör något galet! Gå en väg som ni inte gått förut och ni kommer att hitta er själva. Det finns en väg för oss alla, bara vi vågar ta den! Det är dags att våga kliva över tröskeln till ett bättre liv. Min erfarenhet är att man belönas om man utmanar sig själv.


För att ytterligare peppa er får ni lyssna på en donna som kan sånt här och med den här låten kan vi göra ALLT! Åtminstone känner jag så när jag hör den. Det gäller att hålla sig out on the edge. Det är där vi utvecklas.
Själv ska jag slå på den här låten nu och sjunga - HÖGT! :)
KRAM
Jenny

7 kommentarer:

 1. Hej :)

  Om du visste vad passande det där inlägget är!

  Jag jobbar förförändring på olika sätt. Jag har nya drömmar och jag uttalar dem högt (en del i alla fall... ;)). Och utmaningar. Ja du, utmaningar är just min stora utmaning eftersom jag alltid antar dem alla. Jag har dessvärre en dåligt tränad broms...

  Nu skall jag sträcka på mig och ta ett steg till mot det där nya spännande :)

  Önskar en fin dag!

  Annakarin

  SvaraRadera
 2. Vet du hur mycket jag behövde de där orden....Kram fina du

  SvaraRadera
 3. Så sant så!
  Jag har bestämt mig för att göra eller lära mig någonting nytt varje år. Det är kul och det behöver inte vara världens grej. Bara det är något jag inte gjort förut eller kunnat.

  / Kia

  SvaraRadera
 4. Såå intressant! Man fattar ju inte riktigt att man inte kommer att leva i alla evighet och man är inte evigt ung heller! :) Så fin bild på dig där i högra sidan! Kram :)

  SvaraRadera
 5. Ett inlägg som gick rakt in i hjärtat när jag läste det! Har varit på APT nu ikväll och när jag och en kollega cyklade hem, så pratade vi just om detta att våga pröva något nytt. Har en längre tid känt att jag vill göra något annat, men vet inte än vad. Borde sätta mig ner och fundera på vart mina drömmar skulle kunna föra mig!:) Tack för dina ord i detta inlägg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för ett underbart inlägg !! Det talar direkt till mig. Jag ska tänka på de kloka ord du förmedlar.

  Ha en fantastisk dag, min vän

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 7. Har försökt kommentera många gånger men tydligen kommer kommentarerna inte in. Försöker igen - lyckas det så återkommer jag.
  Kram från Eleonora

  SvaraRadera