torsdag 11 augusti 2011

Hallen


Godmorgon vänner!

Tack för era synpunkter i förra inlägget. Det är alltid värdefullt att få höra hur ni tänker. Söta ni! Det där gav mig mer än ni kan tro :)

Idag tänkte jag visa några nya bilder från hallen. Eller nya och nya, de är tagna i sommar. Jag har inte fotat så mycket den sista tiden men jag kommer nog igång igen i takt med att jag blir inspirerad.

Jag har använt mig av mina gamla mattor som jag köpte till salen och fört in lite blåvita detaljer. Det gillar jag! Får genast en känsla av 1700-tal tycker jag :) Eftersom mattorna är två lösa mattor lade jag en stor matta under som håller dem på plats. Fungerar förvånansvärt bra faktiskt.

Ha en riktigt fin dag nu vänner! Själv ska jag gräva ner mig i studier så ser ni lite mindre än vanligt av mig så vet ni var jag är ;)

Sköt om er!
KRAM
Jenny

6 kommentarer:

 1. Jag skulle göra vad som hellst för att ha en hall som du. Jisses vilken trappa. Och så mysigt bord. Första tanken var att bara sitta där och skriva små kort till nära och kära. Underbart.
  Det gav faktiskt mig en idé själv.

  Hoppas studierna går bra, är det fortsättning i FengShui?

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Underbart!

  Och vad gäller kommentarer så förväntar jag mig inte alls att man svarar på mina kommentarer bara för att.
  Om jag frågat något så kan det ju vara kul med svar, men om det bara varit en kommentar om hur fint något är, eller så, så är det inte viktigt att man "ger tillbaka" en kommentar:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Du har en så himla hemtrevlig och fin hall! Det ser så inbjudande ut att slå sig ner en stund och skriva några rader....mysigt!

  Läste just ditt förra blogginlägg. Jag gör nog som du, skriver inte så ofta tillbaka till någon som har lämnat kommentarer hos mig. Det gör inte heller jag av ointresse...känner bara att då hinner jag inte gå in till så många och kika, lämna kommentarer hos dem. Svårt det där....man vill ju inte göra någon besviken heller....hmmm, får nog ta mig en funderare...
  Ha en underbar dag och lycka till med studierna! Kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Vilken fin hal, och så snygg header du har. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Fint det är i er hall. Önskar att vi hade större hall emellanåt.
  Lycka till med studierna!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej...
  Va tjusigt det är i hallen..Jag och killen som jag har träffat nu i över två år, har köpt ett gammalt hus från 1929 som ska rustas för fullt:-) ska bli skoj men mycke jobb..Får dela med mig sen med bilder före och efter. Kommer nog fråga dig om en hel del tips sen oxå ! Fina kläder och skor synd att en del är så dyrt bara, älskar odd molly. Ha en toppen helg Kramar Monica

  SvaraRadera