måndag 29 augusti 2011

Vinnaren


Godmorgon!
Då var det Måndag igen då. Tänk att helgerna går så fort?? Här skulle det bli fint väder men istället fick vi moln och regn. Det gjorde egentligen ingenting, det finns alltid massor att göra ändå :) Den här veckan är agendan full smock, får se hur mycket bloggande jag hinner med.

Jag har dragit vinnaren av tävlingen och det blev Sofia!:) Stort Grattis!! :) Maila över din adress till mig (jennyshemochharmoni@gmail.com) så skickar Nordljus sjalen till dig :)
Ha en underbar dag!

KRAM
Jenny

2 kommentarer:

 1. Hoppas helgen var bra trots mulet! Varmt var det i alla fall!:) Grattis till vinnaren av sjalen! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera