lördag 27 augusti 2011

Härliga helg

Godmorgon vänner!

Äntligen är det helg! Känns alltid lika underbart. Jag uppskattar verkligen helgerna då min man är ledig och vi kan få umgås. Lycka! :)

Tänkte påminna er om att inte missa tävlingen tillsammans med Nordljus som har sin sista dag imorgon! Skriv en kommentar om ni vill vara med. Vinnaren dras på måndag :)

Ha en riktigt rolig, underbar helg och sköt om er!

KRAM
Jenny och lilla våfflan

5 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att bara vara hemma och umgås. Jag njuter jag oxå....ikväll blir det kräftis med bostadsrättsföreningen- men jag hade gärna bara varit hemma om du förstår vad jag menar;) Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt med helg! Här har vi dock haft ett riktigt åskoväder, så dotterns fotbollsmatch avbröts i halvtid och sedan blev det tyvärr inget mer.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men .... vilken fin bild! Nu inspirerar du inte bara till inredning utan även till en hårklippning o nya kläder :) Gillar verkligen bilden du har på dig här bredvid oxå! Jätte fin! Önskar dig en trevlig helg! KRAMAR o puss till kissen :) /Linda

    SvaraRadera
  4. Vilken fin bild på dig och kissen! Ni gör er i svartvitt! :)Snygg frisyr oxå! Ha en fin helg! Själv har jag nyss varit ute och åkt flotte med några arbetskompisar, mysigt! Nu blir det en kväll i soffan! Kram :)

    SvaraRadera
  5. Hej Jenny!

    Ja instämmer, helgerna sätter guldkant på livet iaf på mitt liv!!
    Fin och mysig bild på dig och er katt!! :)

    Önskar dig en ljuvlig och skön dag!
    Kram
    Pi

    SvaraRadera